Kasvohoito tuo luksusta arkeen
- itselle tai lahjaksi!

Hyvän Olon Salonki tuo virkistystä jokaiseen päivään. Hoitolapalvelumme sopivat niin omaan hemmotteluun kuin lahjaksi läheiselle. Lahjakortti kauneushoitolaan on täydellinen lahja esim. vaimolle, ystävälle tai äidille.

Katso hoitolapalveluiden hinnasto ja ota yhteyttä!

Puhdistavat ja rentouttavat kasvohoidot

Hyvän Olon Salongin kasvohoidot sopivat jokaisen kukkarolle. Tarjolla on perinteinen peruskasvohoito, ihonpuhdistus sekä ultraäänikasvohoito. Lisäksi teemme timanttihiontaa sekä Payot-erikoiskasvohoitoja.

Hanki upeat ripsipidennykset!

Teemme myös kauniita ja kestäviä ripsipidennyksiä turvallisilla tuotteilla. Ripsien suositeltava huoltoväli on noin 3-5 viikkoa. Ripsipidennyksien lisäksi teemme myös ripsipermanentit sekä ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut.

Jalkahoidot ja käsihoidot

Jalkahoitoja on kolmea erilaista: perushoito, räätälöity erikoishoito sekä ihana Luxus-jalkahoito. Käsihoidot räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Uutuus! Sisään kasvaneen kynnen oikaisuhoito Podofix -jousimenetelmällä. Podofix on tehokas kynnenoikaisumenetelmä , jossa asiakas tuntee oikaisun heti ja sisään kasvaneen kynnen aiheuttama kipu häviää muutamassa päivässä. Liuska pysyy kynnessä 2 viikosta 2 kuukauteen. Hoito tulee uusia noin 3-4 kertaa pysyvän tuloksen saavuttamiseksi. Toimenpide on kivuton.